Bally - Rum

Rum

Bally

"Le prestige de la tradition"

Rhum Vieux Martinique

De artisanale methodes die Jacques Bally perfectioneerde, worden nauwgezet gevolgd in alle productiefases van deze rum. Zo zorgen ze ervoor dat liefhebbers tegenwoordig nog altijd van deze sublieme rum kunnen genieten . In zijn rijkdom en aromatische complexiteit ontdek je subtiele tonen van hout, gedroogd fruit en kruiden. In de mond is deze rum vol, rond en tegelijk geraffineerd en romig. 

Bally 7Y 45°
Bally 7Y

70cl

Bally 7Y 45°

Deze Bally rum rijpt 7 jaar in eikenhouten vaten uit de Limousin. Hij heeft een prachtige mahonierode kleur die zijn leeftijd en uitzonderlijke smaak weerspiegelt.

Bally 3Y 45°
Bally 7Y

70cl

Bally 3Y 45°

Een mature en harmonieuze oude rum, met de typische fruittonen van Bally’s oude rum. Tonen van vanille, hout en gekonfijte citrusvruchten.

Bally 12Y 45°
Bally 7Y

70cl

Bally 12Y 45°

Bally 12Y staat voor finesse en typische aroma’s van een langdurige rijping. Tonen van nootmuskaat, cacao, tabak en fruit.

Bally Rhum Blanc 50°
Bally 7Y

70cl

Bally Rhum Blanc 50°

Bally Rhum Blanc heeft alle kenmerken van een rhum agricole. Deze rum heeft een uitgesproken bloemig karakter met tonen van vers suikerriet, oranjebloesem en honing, gecombineerd met plantaardige tonen (limoenbloesem, thee) en tonen van tropisch fruit (citrus, ananas, banaan, kers). Een uitgebalanceerde rum met een goede aromatische complexiteit. Perfect voor een Ti’punch.

Bally Rhum Ambré 45°
Bally 7Y

70cl

Bally Rhum Ambré 45°

J.Bally Ambré heeft alle kenmerken van een op hout gerijpte rum: de finesse van puur suikerrietsap, de structuur van de houtrijping en de fruitige component, specifiek voor J.Bally. Aroma’s van suikerriet, peperkoek, vanille, jam, vijg en honing.

previous arrow
next arrow