Fryns - Jenever

Jenever

Fryns

Fryns Distillery, driven by family spirit since 1887. Unieke spirits en alcoholvrije spirits voor extra smaak en een unieke beleving.

Fryns, Blend Perfection

Fryns jenevers en alcoholvrije spirits, de perfecte basis voor de beste cocktails en mocktails.
Ontdek de meest kwalitatieve en veelzijdige jenevers en alcoholvrije spirits. Kies voor meer dan 135 jaar ambachtelijk vakmanschap. Pure producten. Harmonieuze smaken. Uit respect voor de traditie. Met oog voor innovatie.

Fryns Premium Belgian Genever 38°
Fryns Premium Belgian Genever

20cl – 50cl – 70cl

Fryns Premium Belgian Genever 38°

Deze kruidige Fryns Premium Belgian Genever als ideale basis voor al je cocktails.
Ervaar de sensatie van elegante mout, de verfijnde smaak van jeneverbes en een geheime familiemix van kruiden en specerijen. Dit resulteert in een perfecte blend om jouw cocktail extra smaak en beleving te geven. Geniet van jouw Fryns, blend perfection!

Fryns Vieux Systeme 38°
Fryns Vieux Systeme

20cl – 50cl – 70cl

Fryns Vieux Systeme 38°

De Fryns Vieux Système is een heerlijke authentieke, Hasseltse graanjenever. Laat je verleiden door de smaken van heerlijk zachte moutwijn. Een pareltje voor de jeneverliefhebber. Deze zachte, authentieke jenever is een perfecte digestief na een gezellige maaltijd met familie en vrienden.

Fryns Spice 0.0%
Fryns Spice

70cl

Fryns Spice 0.0%

Ontdek Fryns Spice 0%, een alcoholvrije spirit op basis van verse gember, citroen, limoen en rode peper. 0% alcohol, 100% pure smaak en beleving dankzij de verse en natuurlijke ingrediënten. 
Combineer met een simpele mixer zoals tonic of gemberbier. Of vervang de gin, jenever, vodka van jouw favoriete cocktail door deze Fryns Spice 0% voor een mocktail met smaak en beleving!

Fryns Nature 0.0%
Fryns Nature

70cl

Fryns Nature 0.0%

Fryns Nature 0%, de ideale basis voor een alcoholvrije mocktail met beleving! Ontdek het mooie smaakpalet van selderzaad, gember, citroen en munt. Het selderzaad zal zorgen voor een heerlijk, kruidige beleving in de afdronk, opgefrist door de citrus en munt. 0% Alcohol, 100% pure smaak dankzij de verse en natuurlijke ingrediënten. Combineer hem met verse appelsap of gemberbier.

previous arrow
next arrow