Porto CRUZ - Port

Port - Porto

Porto CRUZ

Porto Cruz is het n1 Porto merk wereldwijd.

Porto CRUZ Fresco

Al meer dan 130 jaar produceert het Huis Gran CRUZ uitzonderlijke Ports, gemaakt van de nobelste cru’s uit de Dourovallei. CRUZ Pink is een Rosé Porto waarvoor uitsluitend rode druivenrassen gebruikt worden. Het specifieke vinificatie proces zorgt voor de roze kleur en de fruitige en florale aroma’s.

Porto CRUZ Pink 19°
Porto CRUZ pink

75cl – 100cl

Porto CRUZ Pink 19°

De Porto CRUZ Pink is een Rosé Porto gemaakt van blauwe druiven. De roze kleur is het resultaat van een specifiek vinificatieproces. Dit productieproces geeft de port een lichte en fruitige smaak.

Porto CRUZ Tawny 19°
Porto CRUZ Tawny

75cl – 100cl

Porto CRUZ Tawny 19°

Porto CRUZ Tawny wordt gemaakt met de beste cru’s uit de Dourovallei en rijpt minstens 3 jaar in onze kelders in Vila Nova de Gaia. Porto CRUZ Tawny heeft een basteenrode kleur en bevast toetsen van rood fruit en noten.

Porto CRUZ White 19°
Porto CRUZ White

75cl – 100cl

Porto CRUZ White 19°

De fruitige Porto CRUZ White wordt gemaakt van witte druiven uit de Douro vallei en zijn gerijpt in Villa Nova de Gaia in Portugal. Zijn goudachtige kleur reflecteert fruitaroma’s met noten van citrus, gedroogde vruchten, amandelen en honing. Bij voorkeur koel drinken of in een cocktail.

Porto CRUZ Ruby 19°
Porto CRUZ Ruby

75cl – 100cl

Porto CRUZ Ruby 19°

CRUZ Ruby is een jonge Port van rode druivensoorten, met intense smaken van rode vruchten en bessen. In tegenstelling tot Tawny porto, is Ruby porto zoeter en heeft het een vollere fruitige smaak.

Porto CRUZ Special Reserve 19°
Porto CRUZ Special Reserve

75cl

Porto CRUZ Special Reserve 19°

CRUZ Special Reserve ontstaat uit een harmonieus, subtiel huwelijk van exclusieve gerijpte porto’s uit de Dourovallei. Deze porto rijpt lange tijd in eiken vaten en wordt in Portugal gebotteld.

Porto CRUZ 10Y – 20Y – 30Y 19°
Porto CRUZ 10Y - 20Y - 30Y

70cl

Porto CRUZ 10Y – 20Y – 30Y 19°

De gerijpte porto’s van Gran CRUZ worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde wijnen die jarenlang gerijpt zijn in eiken vaten voor een optimale rijpheid. Zo krijgen deze porto’s hun zeldzame verfijning en elegantie.

CRUZ Espumante Bruto 12°
CRUZ Espumante Bruto

75cl

CRUZ Espumante Bruto 12°

Gran CRUZ verbreedt met deze CRUZ Espumante Bruto zijn assortiment en maakt naast Porto ook deze schuimwijn.

CRUZ Vintages
CRUZ Vintages

75cl

CRUZ Vintages

De CRUZ Colheitas zijn gemaakt met druiven uit eenzelfde oogstjaar. Colheitas rijpen minimum 7 jaar in kleine, eiken vaten in de kelders van Gran CRUZ verleent hen een zeldzame elegantie.

previous arrow
next arrow