Saint Vivant - Armagnac

Armagnac

Saint Vivant

De legende rond de Armagnacs van Saint Vivant gaat terug tot 1559. Saint-Vivant De La Salle, een edele heer uit Gascogne creëerde deze nieuwe likeur bij toeval. De drank is vernoemd naar zijn streek, de Armagnac, en zou zich ontpoppen tot één van de meest prestigieuze brandewijnen in Frankrijk.

Traditie & vakmanschap sinds 1559

De Armagnacs van Saint Vivant worden aangeboden in exclusieve flessen met een schuine hals. Ze behoren tot de grootste armagnacmerken.

Saint Vivant VS 40°
Saint Vivant VS

70cl

Saint Vivant VS 40°

Een mooie blend, gemaakt van minstens 2 jaar op eik gerijpte armagnacs met een mooie ambergele kleur en een bouquet van witte bloemen, druiven en toetsen van vanille en zoethout.

Saint Vivant VSOP 40°
Saint Vivant VSOP

70cl

Saint Vivant VSOP 40°

Blend van armagnacs met een minimale rijping van 4 jaar op eiken vat, heeft een amberbruine kleur en een vinnig, evenwichtig bouquet met een lange afdronk van pruim, vanille en kreupelhout.

Saint Vivant XO 40°
Saint Vivant XO

70cl

Saint Vivant XO 40°

Saint Vivant XO is gemaakt van een selectie uitzonderlijke Armagnacs die minstens 6 jaar op eiken vaten gerijpt zijn. Deze amberkleurige armagnac heeft een intense, rijke neus met toetsen van gekonfijte sinaasappel, pruim en koffie. Hij ontplooit een evenwichtig bouquet van gekonfijte fruitaroma’s waarin toetsen van hout, leer en tabak doorbreken.

previous arrow
next arrow