Sir James - Alcoholvrij

Alcoholvrij

Sir James

Sir. James 101 biedt alcoholvrije dranken aan met een onbetwistbare smaak: mojito, gin & tonic en een bitter aperitief.

No compromise on taste

Sir James 101 biedt ‘single serve’ premixed drankjes voor optimaal gebruiksgemak, zowel binnens- als buitenshuis.  De botanische fles en de handige treksluiting zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

SIR. JAMES 101 Mojito
Sir James Mojito

25cl

SIR. JAMES 101 Mojito

Een unieke combinatie van natuurlijke extracten zoals munt en limoen leggen de basis voor deze klassieke Mojito.

De geur van munt is karakteristiek in combinatie met de frisse en tintelende smaak van munt, limoen en kruidigheid met een lange, gebalanceerde afdronk.

SIR JAMES 101 Spritz
Sir. James 101 Spritz Alcohol Free

25cl

SIR JAMES 101 Spritz

Het Bitter Aperitif is een smaakvolle combinatie van natuurlijke extracten zoals rozemarijn, salie, kruidnagel en nootmuskaat met een sinaasappel twist.

Een frisse geur met een verfijnde kruidigheid en citrusfruit zoals sinaasappel gevolgd door een soepele, bittere smaak met een lichte bubbel op de afdronk

SIR JAMES 101 G&T
Sir. James 101 G_T

25cl

SIR JAMES 101 G&T

De smaak van de Gin Tonic is gecreëerd door een unieke combinatie van natuurlijke extracten zoals jeneverbes en limoen.

De kruidige geur komt je direct tegemoet, gevolgd door een frisse en plezierige, tintelende smaak met zachte bitters en smaken van jeneverbes en limoen.

SIR JAMES 101 G&T Pink
Sir. James 101 Pink Gin Tonic Alcohol Free

25cl

SIR JAMES 101 G&T Pink

Een van de mooiste kleuren? Roze! En verkrijgbaar binnen het Sir. James 101 assortiment! Sir. James 101 houdt van deze kleur, maar is zowel trots als enthousiast over de geweldige smaken van dit drankje. De Sir. James 101 Pink G&T heeft een bloesemroze kleur. Geuren van framboos kan u waarnemen, met een hint van granaatappel en jeneverbessen. De smaak is sensationeel met een samenspel van verfijnde kruiden in combinatie met rood fruit zoals frambozen en rode bessen. De elegante bubbel zorgt voor een perfecte balans waarbij het alcoholvrije ginkarakter naar voren komt met een licht bittere smaak in de afdronk.

previous arrow
next arrow