Dillon - Rum

Rum

Dillon

Dillon, sinds 1779 verankerd in Martinique, staat voor hoogwaardige rum die over de hele wereld wordt erkend.

The authenticity of A.O.C. MARTINIQUE rum  since 1779.

De rum van Maison Dillon, geworteld in Martinique, wordt geproduceerd uit suikerriet uit het noorden van het eiland Martinique en draagt ​​met trots de onderscheiding “agrarische rum A.O.C. Martinique”. De strenge specificaties van de A.O.C. Martinique onderscheiden hoogwaardige rum en puur suikerrietsap, waarbij de stengels net na de oogst worden geperst en het sap direct wordt gedistilleerd. Zo blijven de kracht en specificiteit van elk terroir behouden.

Dillon Rhum Blanc 50°
Dillon Rhum Blanc 50°

70cl

Dillon Rhum Blanc 50°

Dillon 50° White Rum onderscheidt zich door zijn intensiteit en aromatische rijkdom. Zijn fruitige-bloemige noten en kristalheldere kleur geven deze rum uit Martinique elegantie en finesse.

Dillon VSOP 43°
Dillon VSOP 43°

70cl

Dillon VSOP 43°

Dillon Very Old VSOP Rum wordt gemaakt van het sap van het beste suikerriet van Martinique en gerijpt in eikenhouten vaten op traditionele wijze. Hij ontwikkelt een complexe aromatische rijkdom met noten van chocolade, gegrild gedroogd fruit, kaneel, zoethout en delicate vanille-aroma’s.

Dillon VO 43°
Dillon VO 43°

70cl

Dillon VO 43°

Dillon Old Agricultural Rum is geduldig gerijpt in kleine eikenhouten vaten, volgens traditionele methoden, waardoor het zijn kostbare mahoniekleur heeft gekregen.
Het heeft een goede rondheid, zeer aangenaam in de afdronk, met specifieke noten van gekonfijte bananen, pruimen, vanille, kokosnoot en chocolade.

Dillon Rhum Blanc 55°
Dillon Rhum Blanc 55°

100cl

Dillon Rhum Blanc 55°

Dillon 55° White Rum heeft een complexe aromatische intensiteit en rijkdom. De aroma’s van suikerriet, banaan, honing en kers geven deze rum uit Martinique een ​​fruitige en verfijnde smaak.

Dillon Rhum Blanc 40°
Dillon Rhum Blanc 40°

70cl

Dillon Rhum Blanc 40°

Dillon 40° White Rum onderscheidt zich door zijn lichtheid, zijn consensuele smaak en zijn zoetheid in de mond. Hij biedt de specifieke smaak van agrarische rum dankzij de typische noten van suikerriet.

Dillon XO 43°
Dillon XO 43°

70cl

Dillon XO 43°

Dillon XO Hors d’Age Rum is geduldig gerijpt in kleine eikenhouten vaten, volgens traditionele methoden, die zorgen voor finesse en een complexe aromatische rijkdom. Een houtachtig boeket met een dominante kruidige melange van kaneel en vanille met aroma’s van gekonfijt fruit.

previous arrow
next arrow