Lady Jane - Ready to drink

Ready to drink

Lady Jane

Ontdek deze Lady Jane Premium ready to drink cocktails. Gewoon uitschenken, ijs erbij en je bent klaar om te genieten van een perfect gebalanceerde cocktail!

Ready to meet your friends

Lady Jane, de meest elegante kant-en-klare cocktails. Stuk voor stuk klassieke cocktails met een unieke twist van Lady Jane. Een smaakvolle mix. Klaar om te serveren. Perfect om te delen. Perfect om te genieten. Klaar om te genieten en te vieren met je beste vrienden?

Lady Jane Pornstar Martini 18°
Lady Jane Pornstar Martini

20cl – 50cl – 70cl

Lady Jane Pornstar Martini 18°

Ontdek deze Lady Jane ready-to-drink Pornstar Martini. Passievrucht, vanille en vodka met wat mango voor een extra exotische toets. Een heerlijke fruitige cocktail met een zachte en warme afdronk dankzij de vanille. Gewoon uitschenken, ijs erbij en je bent klaar om te genieten van een perfect gebalanceerde cocktail. Enjoy your Lady Jane moment!

Lady Jane Lazy Red Cheeks 18°
Lady Jane Lazy Red Cheeks

20cl – 50cl – 70cl

Lady Jane Lazy Red Cheeks 18°

Ontdek deze Lady Jane ready-to-drink Lazy Red Cheeks: friszoete frambozen, huisgemaakt violetsiroop, citroen en premium vodka. Een heerlijk frisse en fruitige mix, de ideale balans tussen zoet en zuur. Gewoon uitschenken, ijs erbij en je bent klaar om te genieten van een perfect gebalanceerde cocktail. Enjoy your Lady Jane moment!

Lady Jane Cosmopolitan 18°
Lady Jane Cosmopolitan

20cl – 70cl

Lady Jane Cosmopolitan 18°

Ontdek onze Lady Jane ready-to-drink Cosmopolitan: premium vodka, huisgemaakte triple sec, een infusie van citroengras en veenbes. Een klassiek recept met de twist van Lady Jane. Gewoon uitschenken, ijs erbij en je bent klaar om te genieten van een perfect gebalanceerde cocktail. Enjoy your Lady Jane moment!

Lady Jane Belgian Negroni 18°
Lady Jane Belgian Negroni

20cl – 70cl

Lady Jane Belgian Negroni 18°

Ontdek deze verfijnde Lady Jane ready-to-drink Belgian Negroni. Een hemelse samenstelling van onze Fryns Premium Belgian Genever, huisgemaakte bitters en zacht kruidige vermout. Gewoon uitschenken, ijs erbij en je bent klaar om te genieten van een perfect gebalanceerde cocktail. Enjoy your Lady Jane moment!

previous arrow
next arrow