Drumshanbo Gunpowder - Gin

Gin

Drumshanbo Gunpowder

Originaliteit gaat niet alleen over innovatie. Het gaat over het voor het eerst samenbrengen van niet-gerelateerde dingen. De mogelijkheden zien die anderen niet zien. Dat vereist de bereidheid om de beproefde oplossingen opzij te zetten en onbekend terrein te betreden. Het is het kenmerk van een echte "curious mind".

From the curious mind of PJ Rigney

Voor de meest opmerkelijke resultaten is een nieuwsgierige, onderzoekende geest nodig . Door de jaren heen heeft PJ Rigney vele reizen gemaakt van de vertrouwde wereld naar terra incognita. Na verloop van tijd brachten die reizen hem naar het wilde en ongerepte landschap van Drumshanbo, Co Leitrim. En het was daar dat zijn nieuwsgierige geest, gevuld met de grote oriëntaalse tradities van het distilleren van fruit, kruiden en botanicals, aan het werk ging. Hij creëerde de Shed-distilleerderij van PJ Rigney, met zijn middeleeuwse koperen ketels, en begon een zoektocht om oriëntaalse botanicals te combineren met de lokale Ierse. Het bleek dat ze het inderdaad heel goed met elkaar konden vinden.

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin 43°
Drumshanbo Gunpowder Irish Gin 43°

70cl

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin 43°

Exotische lagen verse citrusvruchten, oriëntaalse plantenextracten en gunpowder-thee, langzaam gedistilleerd in koperen ketels in The Shed Distillery. Exotische, lange en mysterieuze afdronk.

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus 43°
Drumshanbo Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus 43°

70cl

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus 43°

Gedistilleerd met ‘Sa pompia’ of Citrus monstruosa uit Sardinië, een van de zeldzaamste citrusvruchten ter wereld. Elke heerlijke druppel wordt langzaam met de hand gedistilleerd in The Shed Distillery, Drumshanbo. Exotische, lange en mysterieuze afdronk.

previous arrow
next arrow