L’Héritier-Guyot - Likeur

Likeur

L’Héritier-Guyot

L'Héritier-Guyot is de specialist in fruitlikeuren en -crèmes. De producten worden ontwikkeld op basis van de nieuwste trends. Het gamma L'Héritier-Guyot vormt de perfecte match met wijnen en cocktails. 

De authentieke smaak van Dijon.

Fruitlikeuren en -crèmes zijn veelzijdig : gepaard met witte wijn of roséwijn, puur met ijsblokjes, in cocktails of zelfs in keukenrecepten om jouw tafelgenoten te verbazen, er is een L’Héritier-Guyot voor elke gelegenheid.

Crème de Cassis 16°
Crème de Cassis

70cl

Crème de Cassis 16°

De echte Crème de Cassis de Dijon! Gemaakt door zwarte bessen in alcohol te laten trekken, zonder toegevoegde aroma’s, kleurstoffen of bewaarmiddelen. Dit paradepaardje is ideaal om de befaamde blanc-cassis te maken, maar doet het ook prima in de keuken en in allerlei cocktails.

Crème de Cassis Noir de Bourgogne 18°
Crème de Cassis Noir de Bourgogne

70cl

Crème de Cassis Noir de Bourgogne 18°

Noir de Bourgogne staat bekend als de meest aromatische zwartebessenvariëteit. De Crème de Cassis 18° wordt uitsluitend met deze smaaktopper gemaakt. Een krachtige, intense smaak om van te genieten.

Crème de Violette 15°
Crème de Violette

70cl

Crème de Violette 15°

Een floraal recept met viooltjes volgens de laatste modetrends. Zijn elegante, geurige karakter komt het beste uit puur op ijs of vergezeld van Crémant de Bourgogne.

Crème de Mûres 15°
Crème de Mûres

70cl

Crème de Mûres 15°

De volle fruitigheid van wilde bramen komt perfect tot zijn recht in witte wijn of in desserts.

Crème de Framboise 15°
Crème de Framboise

70cl

Crème de Framboise 15°

Zoet en fris! De frambozencrème brengt het beste uit deze vruchtjes naar boven. Past perfect bij witte wijn en maakt exotische cocktails extra lekker.

Crème de Pêche 15°
Crème de Pêche

70cl

Crème de Pêche 15°

De delicatesse en zoetheid van perzik in een vruchtencrèmelikeur, te combineren met roséwijn, in een cocktail of zelfs met bier!

Triple Sec 25°
Triple Sec

50cl

Triple Sec 25°

Gemaakt van driemaal gedistilleerde zoete en bittere sinaasappelschillen. Versterkt het karakter van cocktails.

Amer Bière 15°
Amer Bière

100cl

Amer Bière 15°

Met zijn frisse, fruitige smaak van sinaasappels, zoetbittere gentiaan en kinatonic verbetert deze Amer Bière blonde bieren.

previous arrow
next arrow